Latest Posts

Våd sex lyst til sex

Du er måske ikke lige in the mood, men det kan du hurtigt komme. Hvordan? Gør disse ting, så bliver du altså hurtig våd i trussen og får lyst til. Er man ikke våd, kan sex kan blive en smertefuld oplevelse. Sådanne oplevelser giver mindre sexlyst og ingen vådhed næste gang heller. Kvinder mister sexlyst i længerevarende parforhold, især hvis forholdet Men man kan spekulere i, at sex måske ikke er så spændende og nyt. Den manglende ophidselse medfører nemlig, at hun ikke kan blive våd, og så forsvinder lysten til sex, og det forringer livskvaliteten i betydelig.

Kære Maj. Jeg har svært ved at blive ordentligt våd, når jeg har sex med min kæreste. Det er underligt, for jeg har virkelig lyst til sex, når det er. Kan der være et. Den manglende ophidselse medfører nemlig, at hun ikke kan blive våd, og så forsvinder lysten til sex, og det forringer livskvaliteten i betydelig. For lur mig om ikke du har lyst til at lære ét trick eller ni. Ellers havde du slet, slet En klog mand sagde engang, at alt god sex starter i stuen.

Og nej, jeg mener.

For lur mig om ikke du har lyst til at lære ét trick eller ni. Ellers havde du slet, slet En klog mand sagde engang, at alt god sex starter i stuen. Og nej, jeg mener. Og fordi mange mænd får rejsning, når de har lyst til sex, bliver en kvinde også våd, når hun er seksuelt tændt. Men kvinder og mænd er.

Er man ikke våd, kan sex kan blive en smertefuld oplevelse. Sådanne oplevelser giver mindre sexlyst og ingen vådhed næste gang heller.

10 overraskende ting, der er helt normale ved vores sexliv - TV 2

Manglende sexlyst og afvisning af din kæreste kan slide på forholdet. Læs sexologens råd til, hvordan du får din sexlyst tilbage. Kvinder mister sexlyst i længerevarende parforhold, især hvis forholdet Men man kan spekulere i, at sex måske ikke er så spændende og nyt.

Kære Maj. Jeg har svært ved at blive ordentligt våd, når jeg har sex med min kæreste. Det er underligt, for jeg har virkelig lyst til sex, når det er. Kan der være et.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail