Latest Posts

Tantra undervisning sex massage aarhus

I en tantra massage hos mig mødes vi ubetinget og i "det der er". Når vi fjerner alle barrierer, åbnes et smukt rum til at undersøge Ja og Nej. Min mand og jeg vil gerne lære at give hinanden tantramassage, men vi er i tvivl om, om vi skal læse os til det, se en DVD eller tage på kursus? En kvinde fra Aarhus fortæller om sin første tantra massage hos Nysgerrig pædagog fra Aarhus til tantra-massage Flere år uden sex. På denne lille video fortæller jeg om hvad du kan opleve på mine kurser i tantramassage Jeg afholder kursus hver måned i Aarhus for små.

Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og komme til udtry. I en tantra massage hos mig mødes vi ubetinget og i "det der er". Når vi fjerner alle barrierer, åbnes et smukt rum til at undersøge Ja og Nej.

Søger du efter tantra massage Aarhus? Lige syd for Aarhus ligger Mahamudrainstitut, som ud over at være en af de mest seriøse udbydere af kurser og.

Søger du efter tantra massage Aarhus? Lige syd for Aarhus ligger Mahamudrainstitut, som ud over at være en af de mest seriøse udbydere af kurser og. Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der at det Først som udøver og sidenhen som underviser i tantramassage.

På denne lille video fortæller jeg om hvad du kan opleve på mine kurser i tantramassage Jeg afholder kursus hver måned i Aarhus for små.

Er tantramassage noget for mig og hvordan finder jeg det rigtige sted. ?

Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og komme til udtry. En kvinde fra Aarhus fortæller om sin første tantra massage hos Nysgerrig pædagog fra Aarhus til tantra-massage Flere år uden sex. Min mand og jeg vil gerne lære at give hinanden tantramassage, men vi er i tvivl om, om vi skal læse os til det, se en DVD eller tage på kursus?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail