Latest Posts

Sexy kvinder tantra massage for mænd

Tantramassage og tantrisk massage, spirituel massage. Her kan indgå yoni massage og lingam massage. Tantramassage til kvinder og mænd Sådanne oplevelser, i større eller indre grad, kan opnås uden tantrisk sex, "blot" ved en. Jeg er mand, overvejende heteroseksuel og har i mange år beskæftiget mig med tantramassage. Først som udøver og sidenhen som. ”Hej, jeg vil gerne bestille tid til tantramassage”, sagde jeg. .. ”Det vanvittige er, at mænd og kvinder dybeste set er bange for de samme ting. Tantramassage handler ikke om sex eller det at få orgasmer. du får orgasme, men tantra handler faktisk om at udsætte orgasmer og bygge.

Sådan fortæller Renée Toft Simonsen i Femina om sit eget møde med tantra massage, men hun fortæller også, hvordan hun har mødt kvinder. Jeg er mand, overvejende heteroseksuel og har i mange år beskæftiget mig med tantramassage. Først som udøver og sidenhen som. Som regel dyrker vi sex med fokus på orgasme, og ifølge Ulrik Ved en tantramassage for kvinder i Tantratemplet bliver du modtaget af massøren. Sanselige og seksuelle energier, ja – men massagen er ikke nogen.

Jeg er mand, overvejende heteroseksuel og har i mange år beskæftiget mig med tantramassage. Først som udøver og sidenhen som. Behovet opstod i forhold til at skelne imellem det, du som mand eller kvinde måske kan have af forventninger hos et traditionelt massagestudie, som tilbyder.

Tantramassage handler ikke om sex eller det at få orgasmer. du får orgasme, men tantra handler faktisk om at udsætte orgasmer og bygge.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail