Latest Posts

Muslim sex lyst til sex

Feb 3, - Mange kvinder lider af manglende lyst til sex, men i et nyt dansk studie tyder det på, at det mandlige kønshormon testosteron kan øge kvinders. Dec 23, - Muslimsk blogger: Vi er nødt til at tale om sex . som spørger:»Jeg har lyst til at fortælle verden om min danske kæreste, men jeg tør ikke. Sep 24, - SEX: Hvilke former for sex er tilladt mellem muslimske ægtefæller? Imam Ahmed Akkari svarer. Jul 13, - Brevkassen om parforhold, sex, kærlighed og personlig udvikling. . Tror du hans kone har lyst til, eller vil tillade, at han involverer sig i barnet?

Jul 13, - Brevkassen om parforhold, sex, kærlighed og personlig udvikling. . Tror du hans kone har lyst til, eller vil tillade, at han involverer sig i barnet? Dec 4, - En ung kvinde kan ikke lade være med at tænke på sex og røre ved sig hvordan det er at have sex med ham – hvilket giver hende lyst til sex. Aug 16, - Så længe de holder sig inden for islams rammer for sex, kan det føre dem til paradis. Indtil nu har de muslimske piger ofte kun forhørt sig om sex hos . i seng med konen, og de mennesker har jeg ikke spor lyst til at møde.

Og nu får jeg hele tiden lyst til at lave sex! Jeg bliver tit liderlig og leger lidt med mig selv og min pude for hvem skal jeg ellers gøre det med. I islam må man ik.

Sep 24, - SEX: Hvilke former for sex er tilladt mellem muslimske ægtefæller? Imam Ahmed Akkari svarer. Jul 13, - Brevkassen om parforhold, sex, kærlighed og personlig udvikling.

. Tror du hans kone har lyst til, eller vil tillade, at han involverer sig i barnet?

Har kvinden også krav på seksuel tilfredsstillelse? - Islamsvar

Dec 12, - Ægteskabet forhindrer den skade som lyst kan medføre for en kvinde set giver de et billede af, at der i islam er en tydelig vejledning til mænd om, at de Sex og Islam: Seksuel samvær og forskellige stillinger under samleje. Feb 3, - Mange kvinder lider af manglende lyst til sex, men i et nyt dansk studie tyder det på, at det mandlige kønshormon testosteron kan øge kvinders.

Dec 4, - En ung kvinde kan ikke lade være med at tænke på sex og røre ved sig hvordan det er at have sex med ham – hvilket giver hende lyst til sex.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail