Latest Posts

Liderlig ha en affære

"Var du liderlig? At forstå utroskab og mekanismerne bag en affære eller et sidespring er en stor hjælp til at komme igennem det. Det rigtige nye spørgsmål kunne for eksempel være: "Hvad gav det dig at have den affære? Mød den årige sexekspert, der om nogen ved, hvad mænd og kvinder tænder på, og få opskriften på et frækt, dejligt, liderligt, uforudsigeligt. Ida Holst har gjort det igen - lavet en bog ud af de sms'er, hun har ude i en affære med en gift mand, der bor i Jylland med kone og børn. Er en affære altid tegn på et ulykkeligt parforhold? Få parterapeutens Alligevel har utroskab eksisteret lige så længe som det faste parforhold.

Sexolog Jakob Olrik

Liderlig ha en affære Han var blevet for meget husbond og for lidt sig selv. Regler for kommentarer. Det er jeg mest til. Min klient påstår i dag et år efter affæren, at den reddede hendes forhold.

Claus tabte 40 kilo på 40 uger: Det er derfor, vi tænder på utroskab — det er forbudt og uforudsigeligt. Få brugbare guides, træningsøvelser og sunde tips direkte i din inbox.

Det er svært at sige farvel til affæren, og alt det den har givet af opmærksomhed, bekræftelse, frirum, omsorg, glæde, liderlighed og tilhørsforhold. Det opleves. ”Var du liderlig? Min klient påstår i dag fire år efter affæren, at den reddede hans Både den forsmåede part og den, der har været utro. "Var du liderlig? At forstå utroskab og mekanismerne bag en affære eller et sidespring er en stor hjælp til at komme igennem det. Det rigtige nye spørgsmål kunne for eksempel være: "Hvad gav det dig at have den affære?

Sexologen: Utroskab kan også redde et forhold | Livsstil | paternitytestflaw.com

Mød den årige sexekspert, der om nogen ved, hvad mænd og kvinder tænder på, og få opskriften på et frækt, dejligt, liderligt, uforudsigeligt. Det er farligt for den gifte mand at have en affære, og den fare er fræk, og dropper al moral og løfte om troskab for blot en enkelt, liderlig nat.

Er en affære altid tegn på et ulykkeligt parforhold? Få parterapeutens Alligevel har utroskab eksisteret lige så længe som det faste parforhold.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail