Latest Posts

Kontakt sex sex hjælp

For nogle kan mindfulness og vejrtrækningsøvelser også hjælpe. Du kan sagtens have lyst til sex og nyde samvær uden rejsning. Hvis du har problemer med sexlivet, kan du gratis kontakte landets sexologiske klinikker. Læs mere, og find vej til hjælp. Hos Sexlinien kan du få rådgivning om sex, køn, prævention, følelser, seksualitet, Telefon: (du kan også sms'e). Hjælp efter sexuheld, voldtægt, glemte p-piller, revnet kondom. Tit kan du gøre noget selv for at begrænse uønskede virkninger af ubeskyttet sex. Det gælder eller abort, må du også kontakte andre praktiserende læger end din egen læge. DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE SEX & SAMFUND om du har lyst til også at hjælpe os i fremtiden ved at oprette en aftale om et fast bidrag.

| Sex og Samfund

Handicappede skal dyrke sex med hinanden og ikke med prostituerede. et forhold, hvis de får de samme kontaktmuligheder som alle andre.

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE SEX & SAMFUND om du har lyst til også at hjælpe os i fremtiden ved at oprette en aftale om et fast bidrag. Begrebet sexafhængighed dukker oftere og oftere op i medierne. Egentligt er består i at finde frem til det virkelige problem og hjælpe patienten den vej rundt.

Hjælp efter sexuheld, voldtægt, glemte p-piller, revnet kondom. Tit kan du gøre noget selv for at begrænse uønskede virkninger af ubeskyttet sex. Det gælder eller abort, må du også kontakte andre praktiserende læger end din egen læge. Sex og Samfund vil give ældre over 60 mulighed for at stille spørgsmål den nødvendige hjælp og vejledning i forhold til deres sex- og samliv. Begrebet sexafhængighed dukker oftere og oftere op i medierne.

Egentligt er består i at finde frem til det virkelige problem og hjælpe patienten den vej rundt.

Stadig flere søger behandling for sexafhængighed. Den sexafhængige bruger sex som erstatning for kærlighed. Fokus er på sex ikke på forhold eller følelser. Sex og Samfund vil give ældre over 60 mulighed for at stille spørgsmål den nødvendige hjælp og vejledning i forhold til deres sex- og samliv.

Hjælp efter sexuheld, voldtægt, glemte p-piller, revnet kondom. Tit kan du gøre noget selv for at begrænse uønskede virkninger af ubeskyttet sex. Det gælder eller abort, må du også kontakte andre praktiserende læger end din egen læge.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail